BIG DATA

big-data-word-cloud

ELSYS AS satser på BIG DATA, og sender en medarbeider på et halvårs-studium innen fagfeltet.

Samfunnet er og blir, i større grad digitalisert; flere av våre aktiviteter foregår på digitale arenaer. I følge IBM er 90% av tilgjengelig data i verden i dag skapt i løpet av de siste 2 årene. Det er som følge av den enorme mengden data at Big Data fester grepet og vurderes som en av de aller viktigste teknologier for å kunne opprettholde og øke konkurransekraften for næringslivet de nærmeste årene.

Read more

TransQ

transq_qualified

ELSYS AS er nå kvalifisert i TransQ – et leverandørregister for den nordiske transportindustrien.

Via TransQ posisjonerer ELSYS AS seg overfor de viktigste innkjøperorganisasjonene i bransjen og får dermed et konkurransefortrinn i markedet.  Med kvalifisering i TransQ dokumenterer vi virksomhetens kapasitet for å oppfylle bransjekravene.  Kundene våre får tilgang til viktig, kontrollert og oppdatert leverandørinformasjon, slik som selskapsinformasjon, kontaktopplysninger, CSR- og HMS-standarder og produkter og tjenester.  Dette styrker ELSYS AS sin troverdighet og profesjonalitet i markedet.

Venturigo – Trykktesting av store bygg

DSC04925-900x450

Sammen med de beste aktørene i byggebransjen har ELSYS AS utviklet verdensnyheten Venturigo.  Dette er et system for trykktesting av store bygg, og gir en raskere, enklere og mer nøyaktig lekkasjetest. ELSYS AS har utviklet programvaren som sikrer god kvalitet på datainnsamlingen, analyse, regulering, arkivering og dokumentasjon av testen.

Read more

LabView sertifisering

Certified-LabVIEW-Associate-Dev_rgb

Bjørnar Lie har gjennomført og bestått CLAD-sertifiseringen hos National Instruments.

NI sertifisering dokumenterer ferdighetene som trengs for å lage høykvalitets applikasjoner med NI programvareplattformer. ELSYS AS ønsker å dokumentere kompetansen i LabVIEW for å gi trygghet til sine kunder og samarbeidspartnere.

Read more

Microsoft Azure

Microsoft Azure

ELSYS AS benytter seg nå av Microsoft Azure til sine datatjenester.  Azure er Microsofts nettskyløsning: en voksende samling av integrerte tjenester for lagring av data, databaser, analyse, serverfunksjoner og nettverk.  For ELSYS AS er dette viktige tjenester, men ikke kjernevirksomheten.  Vi lar derfor de som virkelig kan det, lagre og sikre våre og dine data.

Read more

TeamViewer fjernhjelp

Teamviewer

ELSYS AS har anskaffet teamviewer som fjernhjelpsprogram.  For oss er det viktig å kunne hjelpe kundene ute i felt. Med TeamViewer kan vi i løpet av noen få sekunder opprette en forbindelse til en hvilken som helst datamaskin eller server via internett og styre disse datamaskinene som om vi satt foran dem. På denne måten kan vi sammen løse problemene når de oppstår.

Read more

Rammeavtale Mantena AS

Mant

ELSYS AS har undertegnet en rammeavtale med Mantena AS.  Rammeavtalen har varighet i 2 år, og skal sikre Mantena AS tekniske konsulenttjenester innen elektro, samt vedlikehold og service på eksisterende testutrustning.  Avtalen er gjeldende for alle enheter i NSB-konsernet, og vi ser frem til dette samarbeidet.

Read more